Investeer in uw
droombadkamer

Ton Mestrom Badkamerstyling

Complete badkamerrenovatie met Ton Mestrom in Limburg

Heeft u lekkage gehad of is uw badkamer simpelweg niet (meer) naar uw smaak? Verlangt u naar een ruime, praktische inloopdouche met een grote stortdouche of een romantisch ligbad? Het is dan tijd voor badkamerrenovatie of -verbouwing. U haalt niet alleen meer plezier uit een mooie gerenoveerde badkamer, het is tevens een verstandige investering voor de langere termijn. De badkamer krijgt een steeds grotere rol in huizen en mensen hechten er steeds meer waarde aan. Het komt nog vaak voor dat een koper afhaakt bij een te kleine of slecht onderhouden badkamer. Een nette badkamer die van alle gemakken is voorzien kan dus een doorslaggevende factor zijn bij de verkoop van een huis.

Mestrom Badkamerstyling heeft alle expertise in huis om uw investering er ruimschoots uit te halen.

Uw badkamerverbouwing in goede handen

Mestrom Badkamerstyling heeft ruim 30 jaar ervaring in het gehele traject van renovaties en verbouwingen. De demontage, het sloopwerk en de montage van de laatste details zijn bij het team van Ton Mestrom in goede handen. Een dergelijke investering is een belangrijke beslissing, dat begrijpen wij heel goed. Daarom nemen wij voor u de tijd om uitgebreid met u te overleggen en te adviseren, zodat u de juiste keuzes maakt qua budget en styling.


Budget badkamers
Een mooie badkamer hoeft niet veel te kosten. Mestrom Badkamerstyling houdt de showroom voortdurend up-to-date en de voorraden worden regelmatig vernieuwd en aangevuld. Hierdoor hebben wij altijd interessante aanbiedingen, restpartijen van tegels en showroommodellen voor hele scherpe prijzen. U krijgt dus kwaliteit voor aanzienlijk lagere prijzen. Uw droombadkamer kan dus al met een beperkt budget gerealiseerd worden!

Bekijk de aanbiedingen of kom langs voor advies en inspiratie.

Voor de doe-het-zelf-klant

Liever zelf aan de slag? Ook als doe-het-zelver vindt u alle benodigdheden om uw eigen droombadkamer te realiseren. Wij leveren vloer- en wandtegels en sanitaire producten tegen zeer lage prijzen.

Breng een bezoek aan de showroom in Limburg en laat u adviseren door onze badkamerspecialisten..