Schitterend sanitair om
bij weg te dromen

Ton Mestrom Badkamerstyling

Ton Mestrom, uw sanitairspecialist
in Limburg

Sanitair is erg belangrijk in uw huis, u gebruikt ze immers elke dag. Functionaliteit staat voorop, maar het oog wilt natuurlijk ook wat. Tegenwoordig heeft u zoveel meer keus dan de simpele witte wastafel en standaard toiletpot. Er is een enorme hoeveelheid aan prachtige producten op de markt. Denk bijvoorbeeld aan een zwevende, geruisloos sluitende toiletpot, moderne keramische waskommen, strakke composiet wastafels en whirlpools.

Toilet renovatie

Is uw toilet aan renovatie toe en wilt u hier een moderne en comfortabele ruimte van maken? Dan heeft u bij sanitairspecialist Ton Mestrom in Limburg een zeer uitgebreide keus om een mooie en nieuwe wc te realiseren. Hoe beperkt uw toiletruimte ook is, onze sanitairspecialisten bedenken voor elke ruimte een passende oplossing. Daarnaast zorgen onze experts voor een perfecte uitvoering van uw renovatie of verbouwing.

Profiteer van het totaalconcept van Ton Mestrom Badkamerstyling: de combinatie van een uitgebreid assortiment, deskundig advies en uitvoerende specialisten onder een dak.

Bekijk met eigen ogen de fraaie voorbeelden van toiletten in de mooie en grote showroom in Limburg en laat u vrijblijvend adviseren door onze sanitairspecialisten. Ook kunt u telefonisch contact opnemen via 0475 541 873 of per e-mail: info@tonmestrom.nl.

 

Doe-het-zelf-budget

Bent u een echte doe-het-zelver? Ton Mestrom Badkamerstyling is tevens ook het juiste adres voor het alleen leveren van tegels en sanitair. Kom langs voor de scherpste aanbiedingen in Limburg.