Ton Mestrom Badkamerstyling

Droombadkamers Midden-Limburg

De badkamer. De plek waar u uw dag start en na een lange werkdag heerlijk tot rust komt. Een leefruimte om in alle comfort volledig te ontspannen. Om tot de verwezenlijking van uw droombadkamer te komen, volstaat een bezoek aan de ruime showroom van Ton Mestrom Badkamerstyling in Montfort.

De in Midden-Limburg gelegen specialist op het gebied van badkamers en sanitair is in staat om u tijdens het gehele traject volledig te ontzorgen. Van het ontwerp door de creatieve badkameradviseurs tot de perfecte plaatsing en afwerking door de vakkundige en ervaren medewerkers van het kwaliteitsvolle familiebedrijf.

En van een overzichtelijke offerte tot het nakomen van de opgegeven planning. Het resultaat? Een comfortabele badkamer die volledig aansluit op uw dromen.

meer info? neem contact met ons op.

Doe-het-zelvers

Ook doe-het-zelvers met twee rechterhanden kunnen rekenen op de volledige aandacht van de creatieve adviseurs van de badkamerspecialist in de regio’s Echt, Maastricht en Roermond.
Het ontwerp wordt volledig afgestemd op uw wensen, samen zoekt u in de showroom het sanitair, de tegels en de accessoires uit en met de tot in het kleinste detail uitgewerkte tekeningen kunt u vervolgens zelf aan slag.

Verhoog de waarde van uw huis

Een comfortabele en perfect afgewerkte badkamer is niet alleen een plek voor uw verfrissende ochtendrituelen. Het kan een waardevermeerdering zijn van uw huis en een potentiële koper sneller overtuigen uw woning te kopen. Verdiep u eens in de voordelen van een badkamerrenovatie samen met de badkameradviseurs van Ton Mestrom Badkamerstyling in Limburg. Zij maken voor u een geheel vrijblijvende prijsopgave, zodat u op uw gemak deze investering in nieuw sanitair kunt overwegen.
Bel ons voor meer informatie: 0475 – 541873 of neem contact met ons op