Droombadkamers in
elke stijl en elk formaat

Een inloopdouche maken of ligbad plaatsen?

De badkamer is tegenwoordig niet meer slechts een functionele ruimte. Het is een ruimte die steeds belangrijker wordt voor de ontspanningsmomenten van de dag en doet tegenwoordig nauwelijks meer onder voor een spa. De badkamerspecialisten van Tom Mestrom staan klaar om ook van uw badkamer een klein health resort te maken. Een ruimte waar u even ontsnapt uit het alledaagse gehaast. Laat dan adviseren en inspireren door de badkamerspecialisten van Ton Mestrom Badkamerstyling. Zij vertellen u alles over het plaatsen van sanitair, zoals een ligbad of een inloopdouche, overig sanitair of betegeling.

Vraag vrijblijvend advies aan

Complete badkamers op maat

Benut uw badkamerruimte zo efficiënt mogelijk. Kies uit verschillende doucheafscheidingen, toiletten, wastafels, baden, douchebakken en badkuipen. Ook heeft u de keus uit een groot assortiment bubbelbaden, douchecabines, saunacabines en stoomcabines.

De badkamerstijl en het sanitair dat bij u past
De keuze is enorm bij Ton Mestrom Badkamerstyling: van rustieke stijl tot modern en van klassiek tot speels. Wij helpen u graag de juiste combinaties te vinden in die overvloed aan mogelijkheden. Laat u inspireren in onze mooie, ruime showroom in Limburg van ruim 1300 vierkante meter.
Bekijk bovenstaande foto’s en krijg een eerste indruk van de verschillende badkamer mogelijkheden bij Ton Mestrom Badkamerstyling in Limburg.

Verhoog de waarde van uw huis

Een comfortabele en perfect afgewerkte badkamer is niet alleen een plek voor uw verfrissende ochtendrituelen. Het kan een waardevermeerdering zijn van uw huis en een potentiële koper sneller overtuigen uw woning te kopen. Verdiep u eens in de voordelen van een badkamerrenovatie samen met de badkameradviseurs van Ton Mestrom Badkamerstyling in Limburg. Zij maken voor u een geheel vrijblijvende prijsopgave, zodat u op uw gemak deze investering in nieuw sanitair kunt overwegen.